Megtervezzük és legyártjuk:

Az automata csomagolórendszerek teljes skáláját biztosítjuk minden ipar igényeinek kielégítésére:

null

HARDVER

Számos mérlegelési, csomagolási és dobozolási rendszert kínálunk a hardveripar számára: nagysebességű számláló / mérlegek, függőleges forma-kitöltő-záró gépek, doboz-formázó / -záró gépek, kartondobozok, ellenőrző mérlegek, adagoló és raklapozó rendszerek.

null

Szerszám tartozékok

Az Imanpack Packaging & Eco Solutions széles skáláját kínálja a kis alkatrészekhez és hardverkészletekhez használt súlymérő, csomagoló és dobozos rendszerekhez: számláló modulok, vízszintes és függőleges csomagológépek, kartondobozok.

null

Műanyag cikkek

Testreszabott csomagolási rendszereket tervezünk és gyártunk a műanyagipar számára: ad-hoc megoldásokat rakott vagy nem egymásra rakott műanyag termékek számlálására és csomagolására.

null

Élelmiszeripar

Csomagolóvonalakat építünk a termékek széles skálájához: kenyér és kenyér termékek (kenyér botok, „piadina” stb.), Gabonafélék, sütemények és édességek (muffin, croissant), csokoládé, kávékapszula, gyümölcs és zöldség, hús és pácolt húsok, tészták, tejtermékek, száraz por, granulátum vagy folyékony termékek, fagylalt, joghurt, fagyasztott hal és még sok más.

null

Gyószszerészeti eszközök

Számos csomagolórendszert kínálunk az orvostechnikai ipar számára. Teljesen testreszabható megoldások, amelyek megfelelnek a gyógyszeripari ágazatra vonatkozó rendelkezéseknek, a műtéti kesztyűk, műtéti maszkok, fecskendők, gélek, kémcsövek, ampullák, dialíziskészletek, szondák és még sok más gyártására vonatkozóan.

null

Nedves törlőkendők

Ponúkame široký sortiment baliacich systémov pre vlhčené obrúsky v rôznych druhoch a
veľkostiach: detské obrúsky, kozmetické obrúsky, farmaceutické obrúsky a čistiace obrúsky
pre domácnosť.

Egyéb iparágak:

– papíripar
– autóipar és alkatrészek
– textilipar
– gasztronómia
– otthoni ápolás, személyes higiénia és még sok más